Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2386 van /var/www/domains/naparchitectuur.nl/www/includes/menu.inc).

werkwijze

nap architectuur natascha van den hurk
Vanuit de grote passie voor het vak en mijn overtuiging dat architectuur wezenlijk kan bijdragen aan een prettige, duurzame en vooral menselijke leefomgeving ben ik in 2012 met mijn bureau gestart. Door de tijd te nemen voor mijn opdrachtgevers en echt te luisteren naar hun uitgesproken en onuitgesproken wensen kan ik met hen de opgave verder uitdiepen, optimaliseren en versterken. Hierdoor kunnen we het ontwerpproces met een gegronde visie op de opgave starten. Dat is de basis voor functionele, gebruiksvriendelijke, mooie gebouwen met een extra belevingswaarde in de alledaagse werkelijkheid. Een plek om thuis te komen en rust te bieden. En plek ook die zich met zorg en aandacht voegt in zijn omgeving en er een meerwaarde voor is. Het doel is mensen meer te geven dan ze aanvankelijk dachten te krijgen. Blije gebruikers. Duurzame gebouwen, zowel in gebruik, gezondheid, comfort als esthetica nu en de toekomst. Duurzaam in materiaalgebruik, bouwtechniek, energieverbruik en onderhoud. werkwijze NAP architectuur werkt zowel voor particulieren als professionele opdrachtgevers. Iedere opdrachtgever vraagt om een andere soort benadering. Het persoonlijke contact, de intensieve begeleiding en advisering, liefst tot en met de in gebruik name, is altijd aanwezig. Samen met u bepaal ik op wat voor manier NAP architectuur u het beste van dienst kan zijn. Uw wensen en kaders tezamen met de context vertaal ik, in verschillende stappen (voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, bouwaanvraag, contractstukken aannemer, uitvoering en nazorg) naar uw droomhuis, verbouwing of bedrijfspand. Tijdens dit proces werk ik altijd in dialoog. Met u en met andere adviseurs en uitvoerende partijen om tot een integraal ontwerp te komen met een hoogwaardige kwaliteit passend in de opgave. Voor veel projecten werk ik samen met bouwtechnische adviesbureau SH09. Door onze beide ervaring en expertise; SH09 met meer nadruk op de uitwerking, uitvoering en verduurzaming van het ontwerp en NAP architectuur met wat meer nadruk op het ontwerp en duurzaamheid, kunnen we uw gebouw op een nog hoger niveau tillen.
De passie voor architectuur was al gewekt tijdens de kunstgeschiedenislessen op het VWO. De bewust gekozen weg naar die fel begeerde titel van architect startte op de differentiatie afdeling Architectuur van de afdeling Bouwkunde op de HTS te Tilburg en werd afgerond in 2004 aan de Academie voor Architectuur en Stedenbouw te Tilburg. Werkervaring heb ik opgedaan op meerder bureaus waardoor ik een goed inzicht kreeg in werkwijzen. Belangrijke bureaus voor mijn ontwikkeling waren van Helmond, Jansen & Vlemmings architecten (het huidige Van Helmond, Zuidam architecten) waar ik tussen 1999 en 2003 als assistent ontwerper, assistent projectleider en bouwkundige werkzaam was, Bij Leenders Architecten heb ik tussen 2004 en 2007 gewerkt als architect. Architectuurbureau Voss was mijn werkplek voordat ik met NAP architectuur startte. Daar heb ik als projectleider / architect opdrachten mogen doen vanaf de eerste contacten tot en met de nazorg na de oplevering. projecten welke ik bij de verschillende bureaus gedaan heb zijn te vinden onder de links hieronder: Straakven te Helmond bij Van Helmond, Jansen & Vlemmings architecten: renovatie en nieuwbouw van projectmatige woningbouw in combinatie met retail http://www.vanhelmondzuidam.nl/index.php?id=3&directory=6 Strijpsestraat te Eindhoven bij Van Helmond, Jansen & Vlemmings architecten: nieuwbouw inbreidingsplan volgens Collectief Particulier Opdrachtgeverschap voor 4 opdrachtgevers http://www.vanhelmondzuidam.nl/index.php?id=3&directory=10 De Posterije te Oss bij Leenders Architecten: nieuwbouw inbreidingsplan projectmatige woningbouw in combinatie met retail http://www.leendersarchitecten.nl/posterije-oss/ De Ham III te Aalst bij Leenders Architecten: stedenbouwkundig uitbreidingsplan van projectmatige en particuliere woningbouw met deels de architectonische invulling hiervan http://www.dekernen.nl/uploads/_media/_2044_KER12_389_Bro%20Huur%20De%20Ham%20III_mail.pdf Brede school te Velddriel bij Architectuurbureau Voss: nieuwbouw brede school met basisschool, kinderdagopvang, gymzaal, gemeenschapshuis http://www.abvoss.nl/project.php?catID=16&prjID=118&fotoID=1178 Entree Philips Lighting te Eindhoven: volledige vernieuwing interieur entreehal hoofdgebouw http://www.abvoss.nl/project.php?catID=12&prjID=104&fotoID=1246